U Lici se i vrijeme (nevrijeme) bavi politikom pa zato od normalne zime imamo“kataklizmu“ Istaknuto

Politika Napisao/la  Srijeda, 28 Veljača 2018 20:20 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zadnjih nekoliko dana neprekidno slušamo i gledamo o čudu koje se dogodilo u sred zime i sve iznenadilo, pao je snijeg malo obilniji ali ništa niti veći niti opasniji nego što je to u Lici uvijek bilo pa tako i temperature koje su čak više normalnije i blaže nego prethodnih godina.

Ovaj puta stvorila se medijska kampanja o sibirskoj zimi (najstrašnijoj, nikad viđenoj itd itd) u Lici pa nas putem svih mogućih medija iz minute u minutu bombardiraju neviđenom katastrofom u pojedinim općinama kao recimo Lovinac, Gračac, Udbina i Donji Lapac.

U najmanju ruku da nije pomoći župana ličko senjskog i pripadnika MORH-a te prisustva ministra obrane i sve ostale svite nitko na ovim područjima ne bi preživio ovu vremensku kataklizmu koja ima jednu veliku manu, napada samo općine gdje su politički kadrovi HDZ-a vodeći(načelnici) ili drže vodu onima drugima na vlasti.

Možda opravdano ili ne ali moram se zapitati kako to da grad Gospić nije tražio nikakvu pomoć ili recimo Općina Plitvička Jezera zbog ove “Sibirske zime“ od -16 stupnjeva i snježnih nanosa u zimskom periodu….

Jedini zaključak koji mogu izvući je da se i vrijeme (nevrijeme) bavi politikom pa udara po stranačkom ključu!!!!

Na kraju da ne bi netko krivo shvatio, ljudima u nevolji se treba i mora pomoći, ali pomagalo se svih ovih godina bez medijske pompe, stvaranja panike i raznih stožera jer i danas kao i prethodnih godina postoje ljudi koji već danima rade (zaposlenici komunalnog poduzeća) kao i oni koji pomažu besplatno o svom trošku sa svojim strojevima pa ih se nitko nije niti sjetio a kamo li medijski popratio.

Mario Adrinek

Pročitano 616 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Veljača 2018 20:37

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-79.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina