ostani doma

Svemirski letovi iz Udbine su čista izmišljotina! Istaknuto

Politika Napisao/la  Ponedjeljak, 10 Kolovoz 2015 12:20 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Udbina, iako smo nema dugo bili svjedoci javne tribine koju je organizirala Općina Udbina u suradnji sa predstavnikom tvrtke Swiss Space Systems d.o.o , s namjerom prezentacije navodno velikog poslovnog projekta u sklopu postojeće vojarne “Josip Jović“ , to se ipak neće dogoditi.

Prilikom prezentacije projekta tvrtke Swiss Space System (S3) koji možete pogledati kao prvotnu ideju ni manje ni više u filmu “Supermen – Povratak“ ovaj portal je već tada izrazio sumnju u namjere navedene tvrtke, posebno kada je otkriveno da se 6 glavnih djelatnosti tvrtke odnosi na zbrinjavanje nuklearnog otpada.

Iako je o spornim djelatnostima tvrtke javno pisano čelnici Općine Udbina imali su dovoljno fantazije kako je to rekao dr. Bosanac, voditelj projekta S3 Hrvatska, da u tome vide ozbiljan poslovni projekt.

Poučeni zbrinjavanjem azbestnog otpada u Udbini, gdje je azbest ostao a novac nestao, od MORH-a smo zatražili informaciju o suradnji sa Swiss Space System (S3) koja se bavi zbrinjavanjem nuklearnog otpada. Naravno možete pogledati i video sa nedavne sjednice Općinskoga vijeća gdje se suradnja sa navedenom tvrtkom predstavlja kao strateški projekt Općine.

Odgovor  MORH-a prilogu:

MORH

Pročitano 2891 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Kolovoz 2015 15:40

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-7.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina