Kako se štiti nerad i nesavjestan rad u JUO-u Udbina! Istaknuto

Politika Napisao/la  Subota, 15 Kolovoz 2015 13:17 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udbina, iako je ovaj portal u nekoliko navrata javno objavio odluku Općinskoga vijeća koju pročelnica JUO-a Općine Udbina nije poštivala još od 29.12.2010. godine, Općina je umjesto traženja odgovornosti i pročelnice i osobe za nepravilnosti Općine Udbina, osnovala povjerenstvo kojim predsjeda imenovana osoba za nepravilnosti a u cilju skidanje eventualne odgovornosti sa pročelnice JUO-a. (Akt u privitku)

Koliko su Općinski čelnici uporni u činjenju ili ne činjenju a posebno u poštivanju odluka Općinskog vijeća govori i osnivanje Povjerenstva za analizu stanja naselja na području Općine Udbina, ni manje ni više nego nakon 4,5 godine od kada je Općinsko vijeće donijelo odluku o naplati komunalne naknade u III Zoni te formiralo i obračunski koeficijent za tu zonu.

analiza naseljaSlijedom navedenog imenovani su i članovi komisije u sastavu 1. Stanko Momčilović, 2. Milan Uzelac, 3. Vedran Burgemeister . Za predsjednika komisije imenovana je osoba koja kao osoba odgovorna za nepravilnosti u Općini Udbina, nikako nije smjela biti član navedenog povjerenstva zbog sukoba između dviju funkcija koje obavlja.

Isto tako navedeno povjerenstvo imalo bi smisla da je komunalna naknada naplaćivana do sada, ali kako to nije slučaj evidentno je da se radi o pokušaju minoriziranja nerada i nepoštivanja općinskih akata od strane pročelnice JUO-a Općine Udbina i na neki način aboliranja pročelnice JUO-a od bilo kakve odgovornosti.

Nadalje ovaj portal iznenađuje upornost svih aktera na čelu sa načelnikom u cilju zaštite pročelnice koja nije poštivala legalni i legitimni akt općinskog vijeća i time prouzročila veću materijalnu štetu za Općinski i Državni proračun.

Kada bi čelnici Općine toliko energije i ideja uložili u napredak Općine, koliko ulažu u određena povjerenstva, inspekcije i svemirske programe, možda bi se Udbina ponovno počela naseljavati a kvaliteta života u Udbini bitno poboljšala.

M.A.

Pročitano 806 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 15 Kolovoz 2015 13:30

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-35.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina