Nastavak raspadanja “domoljubne koalicije“ u Udbini, HSP AS ogranak Udbina više nema predsjedništva Istaknuto

Politika Napisao/la  Utorak, 03 Studeni 2015 21:52 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Udbina, nakon ostavke predsjednika HSP-a AS ogranak Udbina, došlo je do masovnog podnošenja neopozivih ostavki predsjedništva i svih tijela te članstva HSP-a AS ogranak Udbina.

U razgovoru sa bivšim predsjednikom   navedenog ogranka imali smo se priliku uvjeriti i zabilježiti kamerom fotoaparata da sada već bivši članovi neopozive ostavke i iskaznice žele predati jedino Iliji Šljiviću u kojega imaju potpuno povjerenje.

Gosp. Ilija Šljivić našao se u nezgodnoj situaciji pošto više nije ni predsjednik niti je član HSP-AS ogranak Udbina jer sukladno priloženim ostavkama predsjedništva navedeni ogranak formalno pravno više ne postoji a jedina dva člana predsjedništva (dopredsjednici) koji u ime ogranka koriste novonastalu situaciju a vjerojatno nisu ni svjesni da nemaju legalnosti i legitimnosti.

Pa tako gosp. Ilija Šljivić navodi da iako dva dopredsjednika ogranka djeluju u najmanju ruku u čudnim okolnostima bez predsjedništva i drugih tijela ogranka koji su podnijeli neopozive ostavke, legalno postavljaju promatrače na biračkim mjestima u Općini Udbina iako navedeni ogranak nikako ne može funkcionirati bez reizbora novog predsjedništva i ostalih tijela ogranka. Postupci dva dopredsjednika ogranka Udbina po izjavi gosp. Šljivića neka služe istima na čast, a on i sve članstvo i predsjedništvo HSP-AS koje je istupilo daje punu podršku listi za IX izbornu jedinicu pod brojem 2, stranci Bandić Milan 365 - stranka rada i solidarnosti, što će se i potvrditi na predstojećim izborima.

Gosp. Ilija Šljivić još jednom potvrdio je navode iz svoje ostavke kojom je za glavnog krivca imenovan načelnik Općine Udbina, Ivan Pešut zbog kriminalne politike općinskog ogranka HDZ-a prema Hrvatima Udbine.

M.A.

Pročitano 879 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Studeni 2015 22:22

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-42.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina