Načelniče i donačelniče iz redova hrvatskog naroda (HDZ) sjećate li se 16.07. prošle godine? Istaknuto

Politika Napisao/la  Utorak, 19 Srpanj 2016 20:58 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Prije dva dana bila je godišnjica famozne sjednice vijeća na kojoj je unatoč obećanjima načelnik Općine Udbina Ivan Pešut i donačelnik iz redova hrvatskog naroda Zlatko Brkić prevario građansku inicijativu javno obećavši izmjene statuta Općine Udbina i proglašenje Udbine mjestom posebnog pijeteta.

Ništa navedenima nije bilo sporno do same sjednice vijeća koja je pokazala svu bijedu i jad koalicije HDZ-a i SDSS-a (ili obrnuto jer ne zna se tko koga posjeduje) u Udbini, gdje je i hrvatska žrtva iz Krbavske bitke postala sporna iako se dogodila još davne 1493. godine.

Uglavnom da ne duljim sa tekstom Ivan Pešut kao načelnik “opštine“ nije iskoristio svoje statutarne ovlasti kako bi se meritorno raspravljalo o Udbini kao mjestu posebnog pijeteta s osnove Krbavske bitke iako je to obećao a donačelnik iz redova hrvatskoga naroda Zlatko Brkić je barem na trenutak pognuo glavu i to dostojanstveno. Naravno priliku je iskoristio predsjednik vijeća Slobodan Bjelobaba poznat po taksiranju na bijelo, pardon crno, kako bi održao moralni govor o poštivanju zakona i procedure.

Kao uredniku ovog portala nije mi jasno kako je na tu istu proceduru zaboravio kada je donesena protuzakonita odluka o darovanju dijela zgrade Općine Udbina udruzi SKD Prosvjeta u vlasništvo.

Na toj istoj sjednici vijeća drugi donačelnik iz SDSS-a inače forumaš krajinaforce foruma poznatijeg kao “Glas krajišnika u egzilu“ doživio je ekstazu dokazavši da ipak u Udbini SDSS posjeduje HDZ-e.

Ipak na sam Dan hrvatskih mučenika prošle godine postalo je jasno da Katolička crkva podupire taj projekt i on će se ostvariti prije ili kasnije a gdje će tada biti ova ekipa ostaje nam za vidjeti.

Sukladno današnjim trendovima vjerojatno će loviti “pokemone“ a koliko čujem oni najrjeđi se nalaze tamo gdje je nekada bio “Hidrokom“.

U nastavku pogledajte video i da ne zaboravim bilo je 16.07. i prijetnji ali i veliki pronalazak oružja koji je i u čitavoj Hrvatskoj bio medijski popraćen……

Stoga gospodine načelniče i donačelniče iz redova hrvatskog naroda hvala Vam što ste izigrali vlastiti narod!

 

Mario Adrinek

 

Pročitano 1329 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Srpanj 2016 21:13

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-31.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina