Dan općine Dan općine Udbina News

Općina Udbina zaboravila na Dan Općine Udbina Istaknuto

Politika Napisao/la  Srijeda, 18 Siječanj 2017 19:46 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Općinska vlast u Udbini zaboravila je proslaviti Dan općine kao i mnogo puta do sada. Očito je u tijeku do sada neviđena predizborna kampanja pa se tako važan datum nije uspio proslaviti svečanom sjednicom vijeća što bi bilo uobičajeno a nakon toga i vrhuncem demokracije a to je javnom tribinom sa mještanima Udbine o postignućima Općine Udbina u prošlih 20 godina, realiziranim projektima i prezentacijom budućnosti ove općine a sve to u direktnoj komunikaciji sa mještanima.

Iz kojih razloga Dan općine nije obilježen nije nam jasno ali očito je da vodstvo općine ima puno većih briga kada takvi dani prolaze kao da ih i nema pa makar i simboličnom sjednicom vijeća…..

Interesantan je tekst koji prenosimo u cijelosti objavljen upravo na Dan općine Udbina na portalu Jutarnji.hr.

Citat teksta iz 2006. godine

Udbina zaboravila Dan općine, vijećnici načelnika šalju – psihijatru

UDBINA - Općinska vlast u Udbini zaboravila je proslaviti Dan općine, što im se dogodilo već drugu godinu zaredom. Oporbeni vijećnici prosvjedovali su jer tvrde da zaboravna vlast omalovažava stanovnike općine, koje god nacionalnosti bili.

- Načelnik Stanko Momčilović trebao bi posjetiti psihijatra jer ovo je druga godina kako zaboravlja obilježiti Dan općine - kaže vijećnik Ante Vukušić (HDZ). Općinske službe jučer su normalno radile, a načelnik je otišao službeno u Zagreb.

- Ne bi bilo dobro da mi jedemo janjetinu i slavimo dok je naša sirotinja na grahu - rekao je donačelnik Općine Đoko Opalić, koji nije imao pojma da je danas bio Dan općine, za što je, kaže, čuo jutros dok je pio kavu.

Objavio: Jutarnji.hr

Interesantno bi bilo pitati tadašnjeg vijećnika HDZ-a koji je dao izjavu što misli o današnjoj situaciji kada je načelnik iz redova HDZ-a…….

 

Mario Adrinek

Pročitano 812 puta

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-30.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina