Udbina zaslužuje puno bolje od ovoga što su HDZ i SDSS Udbine pružili do sada, nezavisna lista za Udbinu više nije upitna Istaknuto

Politika Napisao/la  Subota, 28 Siječanj 2017 22:06 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Nezavisna lista za bolju i perspektivniju Udbinu izaći će na lokalne izbore sa svojim kandidatima za načelnika i zamjenika te kandidatom za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda Mariom Adrinek, kao i listom za općinsko vijeće Općine Udbina.

Vrijeme je da Udbina izađe iz sivila u koje su ju doveli HDZ i SDSS svojim dogovorima i borbama za fotelje u samoj općini, vrijeme je da se konačno trend raseljavanja Udbine zaustavi i pokrene naseljavanje Udbine, vrijeme je da se počne raditi u interesu naroda koji ovdje živi a ne u vlastitom interesu kao što je to bio slučaj do sada.

Nezavisna lista poduzeti će sve da spriječi rasprodaju imovine Općine Udbina, osigurati će besplatne udžbenike za sve učenike osnovne škole “Kralj Tomislav“ u Udbini te smanjiti cijenu koštanja dječjeg vrtića “Medo“ na točno 200 kuna mjesečno po djetetu i to proporcionalno broju dana koje dijete provede u vrtiću tijekom mjeseca.

Ulaganjem u djecu ulažemo u Udbinu, ulažemo u budućnost a ne kao dosadašnje strukture u groblja. Naravno da i problematiku groblja treba riješiti ali postepeno jer odljev mladih ljudi je trebao biti alarm na koji nitko od dosadašnjih struktura nije reagirao. Neimanje bilo kakvih kvalitetnih sadržaja i depresija te besperspektivnost koja vlada Udbinom, namjerno je stvorena od strane HDZ-a i SDSS-a.

Nadalje i rješavanje stambenih pitanja je ključno za mlade obitelji kao i sve one koji žele u Udbini živjeti i raditi jer do prošle godine zbog nerada i prikrivanja od strane sadašnjih općinskih struktura stambeni fond u Udbini bio je fiktivno popunjen a mlade obitelji i svi zainteresirani za naseljavanje bili su u bezizlaznoj situaciji i bez mogućnosti stambenog zbrinjavanja.

Nezavisna lista kada za to dođe vrijeme objaviti će imena i prezimena svih kandidata jer smo predugo bili statisti jednoj propaloj politici koja je vođena u Udbini na štetu svih i zato je sada došlo vrijeme za otriježnjenje i okretanje prema budućnosti Udbine. Ako Udbinom nastavi upravljati dosadašnja ekipa, uskoro neće ni za njih imati tko glasati a kamo li za neku drugu opciju.

Kandidat nezavisne liste za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda

Mario Adrinek

Pročitano 1813 puta

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-71.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina