Tko se nije skrio.... Tko se nije skrio....

Nezavisna lista za bolju i perspektivniju Udbinu krenula je u političku bitku za opstanak Udbine Istaknuto

Politika Napisao/la  Subota, 11 Veljača 2017 22:43 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Godinama se smjenjuju HDZ i SDSS u foteljama a sada su trenutno sijamski blizanci koji realno niti su što konkretno napravili, niti će napraviti, niti imaju namjeru nešto napraviti.

Nezavisna lista sigurno neće potpisivati izjave o lojalnosti kao što su to HDZ-ovci potpisali SDSS-u na konstituirajućoj sjednici 2013. godine a sve u cilju dobivanja fotelja, nezavisna lista neće sjediti četiri godine i mirno promatrati odlazak naroda Udbine  u druge zemlje.

Nezavisna lista neće nikome darovati Općinsku imovinu ali će zato tražiti povrat nezakonito darovane imovine jer time su oštećeni svi mještani Udbine. Dosta je bilo darovanja imovine zbog fotelja, vrijeme je da Općina Udbina radi za narod koji ovdje živi a ne za nekoliko pojedinaca u vrhu, jer HDZ i SDSS nisu budućnost Udbine, budućnost Udbine su djeca i mlade obitelji te naseljavanje Udbine i bitka za ostanak svake obitelji.

Nezavisna lista raditi će za opći a ne privatni interes, nezavisna lista inzistirati će na istrazi svih u najmanju ruku čudnih poslova Općine Udbina a ne na zaštiti određenih radnji kao što to rade predizborni koalicijski partneri HDZ i SDSS. Na kraju krajeva nezavisna lista biti će glas maloga čovjeka protiv umišljenih veličina koji su se drznuli igrati ljudskim sudbinama pretvarajući Udbinu u vlastiti geto.

Nezavisna lista je pokret otpora besperspektivnoj politici trenutnih općinskih struktura u Udbini koje su bez ideje, znanja i volje za poboljšanje kvalitete života upravo onih koje bi trebali zastupati a ne obrnuto kao što je to sada slučaj.

Parkirališta nisu budućnost, dječja igrališta napravljena su tek nakon velikog pritiska javnosti a odlagalište azbestnog otpada nije dobar poslovni potez, novac je nestao a otpad ostaje u nasljeđe generacijama iza nas, ne gospodo iz HDZ-a i SDSS-a vi jednostavno više nemate kredibilitet zastupati interese naroda jer to niste radili ni do sada , zastupali ste vlastite interese a to je nešto sasvim drugo od onoga što ste trebali raditi.

I na kraju možete se sakrivati kao na ovoj slici od naroda Udbine i nezavisne liste ali promjene dolaze a tada Općina neće više biti svrha sama sebi nego ljudima koji ovdje žive.

I zbog toga kao kandidat nezavisne liste za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda poručiti ću Vam samo jedno “Sramite se“!

 

Kandidat nezavisne liste za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda

Mario Adrinek

Pročitano 1384 puta

Facebook

Simbol obrane

toranj 302x906 29 1 2016

Udbina mjesto posebnog pijeteta

Tko zaboravi svoje mučenike i sam će biti zaboravljen....

Iz fotogalerije

mnk_krbava-59.jpg

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina