Udbina News

Udbina News

Na napuštenoj zgradi tzv. stare šumarije locirane u ulici Stjepana Radića br.11 u Udbini osvanuo je natpis nepoznatog autora napisan žutom bojom, sadržaja “oj ustaše neka neka duboka vas jama čeka“.

Comment


Dana 06.09.2017. godine oko 11.10 sati u sklopu programa izmještanja Ureda predsjednice RH-a, Udbinu će posjetiti Predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar Kitarović.

Comment


Dan hrvatskih mučenika  obilježiti će se u subotu, 9. rujna. 2017. godine, biskup Gospićko-senjske biskupije Zdenko Križić uputio je poruku hodočasnicima koju prenosimo u cijelosti:

Comment


LIKO MOJA DOK TI IME TRAJE

Objavljeno u Vijesti Srpanj 17 2017

Nacionalni park "Plitvička jezera" je nacionalno blago, sukladno tome ovaj portal daje punu i bezrezervnu podršku braniteljima koji se bore protiv kriminala i instaliranih uhljeba kojima je jedini cilj a što je vidljivo na primjeru Plitvica sela, uništavanje nasljeđene prirodne ljepote koju sada treba obraniti da bi i generacije koje dolaze mogle uživati u tim istim ljepotama. U nastavku pročitajte propćenje koordinacije.....

Comment


Može Udbina i bez vode!

Objavljeno u Vijesti Srpanj 07 2017

Izbori su davno prošli i Udbinom teče med i mlijeko, lokalni županijski mediji puni su hvalospjeva o transparentnosti i projektima u Udbini što je pohvalno ali nitko ne spominje da Udbina preko dva tjedna nema redovnu opskrbu vodom.

CommentStranica 1 od 11

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na