ostani doma

Pozivamo Vas na drugu javnu tribinu “Udbina mjesto posebnog pijeteta“ Istaknuto

Najave Napisao/la  Srijeda, 06 Svi 2015 12:17 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Dana 14.05.2015. godine s početkom u 19.00 sati u prostorijama KIC-a “Nikola Tesla“ u Udbini, održati će se druga javna tribina na temu “Udbina mjesto posebnog pijeteta“.

Sudionici tribine su: Dario Kordić – hrvatski vitez koji je potpuno nevin osuđen od strane Haškog suda na 25 godina zatvora samo zato što je hrvat i što nije želio lažno svjedočiti protiv pokojnog predsjednika RH-a, dr. Franje Tuđmana i pokojnog ministra obrane RH-a Gojka Šuška. Čuti ćemo istinito svjedočanstvo o domoljublju, te ponosu i vjeri kao temelju opstanka Hrvata.  

                                        Ilija Vučemilović – član Saborskog odbora za ratne veterane RH-a, branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, hodočasnik u Udbinu   i dugogodišnji prijatelj Udbine, zajedno sa ostalim braniteljima hodočasnicima širi istinu o Udbini kao mjestu posebnog pijeteta od Prevlake pa sve do Vukovara.                                                 

                                   Cilj tribine je predočiti na temelju povijesnih činjenica patnju i stradanje hrvatskoga naroda na području Udbine, definiranje Udbine kao mjesta posebnog pijeteta te zašto je za hrvatski narod na ovim područjima bitno da se Udbina proglasi mjestom posebnog pijeteta.

Svi ste dobrodošli!

Pročitano 1164 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Svi 2015 12:36

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina