ostani doma

05.08. Podignimo barjake i pozdravimo pobjednike Istaknuto

Najave Napisao/la  Srijeda, 27 Srpanj 2016 05:42 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(22 glasova)

U povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 21-e obljetnice VRO „Oluja“ u Kninu 5. kolovoza 2016. godine, Udruga Hrvata Općine Udbina – Hrvatski feniks, poziva sve građane sa području Općine Udbina da na svojim objektima istaknu hrvatske zastave i tako daju svoj doprinos dostojanstvenom obilježavanju 5. kolovoza, dana kojega slavimo u čast svim hrvatskim braniteljima, članovima obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja i svim hrvatskim domoljubima, kao i svima onima koji su na bilo koji način zaslužni što danas imamo slobodnu i nezavisnu Hrvatsku državu.

U znak sjećanja na one koji su dali živote za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, na simboličan način ćemo pokazati da se s ponosom sjećamo 5. kolovoza 1995. godine – dana ponosa i slave, zajedništva i žarkog domoljublja, dana u kojem je hrvatski narod pokazao odlučnost, zajedništvo, hrabrost i solidarnost.

Budite dio ove velike svečanosti ističući hrvatske zastave na vašim objektima kako na sam dan 5. kolovoza 2016. godine, tako i u danima koji prethode tom značajnom datumu.

 

Mario Adrinek

Pročitano 1251 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina