ostani doma

Vrijedilo je, osnovna škola “Kralj Tomislav“ u Udbini ipak neće plaćati komunalnu naknadu!! Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Četvrtak, 03 Siječanj 2019 20:03 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Još 15.12.2018. godine ovaj portal pisao je u tekstu naslova ; Nekretnine u vlasništvu/korištenju ustanova za obavljanje srednjoškolskog obrazovanja na području Općine Udbina u cijelosti oslobođene plaćanja komunalne naknade – da nije tragično bilo bi smiješno…. , o propustu skupa mozgova iz općine Udbina koji su člankom 12. prijedloga Odluke o komunalnoj naknadi predvidjeli da se sve , citiramo     “-    nekretnine u vlasništvu/korištenju ustanova za obavljanje srednjoškolskog obrazovanja.“ kraj citata, oslobađaju plaćanja komunalne naknade u cijelosti.

Doista postaje tragično kako općinski čelnici Udbine koji se hvale svojim diplomama titulama i iznimnim znanjima mogu činiti takve greške jer iz zapisnika sa upravo te 12 sjednice vijeća može se pročitati da im znanje i nije baš na nekom nivou jer Udbina nema ni jedne jedine srednjoškolske ustanove da bi se moglo raditi o navodnoj greški kako je to opisano u zapisniku.

odluka sprd

Eto sada je konačno i predlagatelj Odluke, kada se magla malo razišla shvatio da Udbina ima samo osnovnoškolsku ustanovu a vijećnici, pitanje je da li su i shvatili o kakvom propustu se radi.

Tko zna možda čelnici općine greškom ne upišu zemljište u vlasništvu RH-a na njihove OPG-ove ili ne daj Bože zaborave prijaviti poljoprivredne poticaje na upisane čestice, a u najgorim slučajevima recimo greškom prikrivaju određene nezakonite radnje svojih “ lavova“ koji opet greškom potrošiše nenamjenski naš novac za privatne potrebe.

O ovom zadnjem kao i o dodjeli poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH-a jednom OPG-u bliskom načelniku općine pišemo u sljedećem tekstu jer Udbina News zna može i hoće.

Novu Odluku o komunalnoj naknadi pogledajte ovdje..

Mario Adrinek

Pročitano 1287 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Siječanj 2019 20:35

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina