ostani doma

Francuska sobarica Francuska sobarica Udbina News

Načelniče općine Udbina - neka institucije rade svoj posao Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Srijeda, 29 Siječanj 2020 17:46 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

Još davne 2018. godine ovaj portal zatražio je određene informacije od Općine Udbina u vezi ove situacije u kojoj se (ne svojom krivicom našao načelnik općine Udbina Josip Seuček – slika dolje)

odgovor Udbina News Page 1

Kako nismo dobili tražene informacije od općine Udbina, ista je zatražena od Povjerenstva za sukob interesa i upravo danas zakazana je 76. sjednica povjerenstva za sukob interesa koja će se održati 31.01.2020. godine.

dnevni red 76. sjednica Page 1

dnevni red 76. sjednica Page 2

Pod točkom 14 dnevnog reda sjednice donositi će se meritorna odluka povjerenstva upravo u slučaju načelnika općine Udbina i državnog dužnosnika Josipa Seučeka o pokretanju ili nepokretanju postupka….

Kako ne želim kao urednik prejudicirati odluku povjerenstva ostavljam Vama čitateljima na odluku da li je moralno i prihvatljivo da državni dužnosnik i aktualni načelnik općine Udbina uopće sklapa u ime vlastitog OPG-a Josip Seuček ugovore o najmu državnog zemljišta u vrijeme dok obavlja navedenu dužnost?????

Priču nastavljamo 31.01. po objavi odluke povjerenstva sa najomiljenijom rečenicom naših debelo potkoženih političara “NEKA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO“ (SMAJLIĆ…..)

Mario Adrinek urednik portala

Pročitano 1168 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 20:04

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina