ostani doma

Udbina je preventivno u karanteni, 4 mještana zaražena virusom COVID-19 a 10 mještana u izolaciji Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Subota, 11 Travanj 2020 20:10 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Udbina je od večeras u karanteni kako bi se spriječilo širenje virusa COVID-19 poznatijeg kao koronavirus. Mjere karantene uvedene su radi zaštite ljudi i širenja zaraze a Vas još jednom podsjećamo da poštivate mjere županijskog i lokalnog stožera civilne zaštite te djelatnika policije kako bi se mogućnost širenja virusa smanjila na najmanju moguću mjeru.

Četiri mještana Udbine pozitivna su na COVID-19 dok se 10 mještana Udbine nalazi u izolaciji. Još jednom Vas pozivamo da ne stigmatizirate oboljele mještane kao i mještane u izolaciji već svoju energiju upotrijebite u kreativne aktivnosti kod kuće i štitite sebe i svoje obitelji jer time štite i druge oko sebe a kao sredina u bitnome pomažemo u radu svih stožera te policije i epidemiološke službe.

Mještani Udbine koji imaju životinje i bave se stočarstvom ili ovčarstvom van mjesta Udbina moći će bez problema odlaziti hraniti životinje.

Mjesta za paniku nema niti ju treba stvarati te stoga ako je netko od mještana u potrebi pomozite mu u ovo vrijeme Uskrsa, pa barem djelomično ispunite i sebe i dušu pozitivnom energijom.

Mario Adrinek

Pročitano 946 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina