Udbina 5 dana u mraku Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Četvrtak, 12 Veljača 2015 19:58 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ogorčeni stanovnici Udbine poslali su pismo likaplus portalu u vezi mraka na ulicama Udbine...

Udbina-Samo naselje Udbina bez javne je rasvjete već 5 dana, a sve je počelo u subotu s Krbavskom ulicom i Trgom Sv. Nikole.  Mrak se zatim proširio i na cijelo naselje u ponedjeljak i tako traje već dva dana. Nitko od općinske vlasti u ova dva dana nije reagirao. Ljudima nije svejedno hodati mračnim ulicama.

Čitatelj ogorčeno za sve krivi  HEP Elektroliku "koja je u ljeto prošle godine mijenjala trafostanicu u naselju i od tada postaju povremeni problemi sa rasvjetom, a u privatnim kućanstvima kod lošeg vremena dolazi do slabljenja napona."
 
Ipak,rasvjeta u centru mjesta je uvijek odgovornost lokalnih općinskih vlasti, koji moraju sa HEP-om dogovarati rješavanje problema, ako postoje problemi, a očito postoje!
Ovo nije prvi puta da naselje ostaje bez javne rasvjete, ako se to već događalo, zašto se nije gledalo u čemu je problem, da se to jednom trajno riješi?
" Tko će odgovarati za otkazivanje uređaja u kućanstvima zbog slabljenja napona? Nadamo se da će ovaj problem struje biti riješen u što kraćem roku i to TRAJNO."-pišu stanovnici Udbine.
 
Objavio: Lp
Pročitano 880 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina