ostani doma

Dvostruki kriteriji Kraljevca d.o.o kod popravaka i intervencija na kanalizacijskoj mreži Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Srijeda, 15 Travanj 2015 13:56 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udbina, uredništvo portala Udbina News, obaviješteno je od strane obitelji Marić iz Udbine o u najmanju ruku nekorektnom potezu od strane direktora poduzeća Kraljevac d.o.o, Darka Poznanovića.

Izlaskom na teren utvrdili smo da je obitelj Marić zatražila od direktora navedenog poduzeća intervenciju djelatnika Kraljevac  d.o.o, koji su zaduženi za održavanje kanalizacijske mreže, popravak i sanaciju kanalizacijskog voda koji se nalazi van dvorišta obiteljske kuće iz razloga što je isti začepljen.

Iako uredno plaćaju račune za kanalizaciju i otpadne vode, od strane gosp. Darka Poznanovića priopćeno im je da stroj trenutno a najranije u ponedjeljak (20.04.2015. godine) može izaći na mjesto kvara, kao i da će ih sat rada stroja koštati 350.00 kuna bez PDV-a. Naravno obitelj Marić dobila je i preporuku da sami iskopaju spornih 5 metara cijevi i otklone kvar o svom trošku.

Kako smo upoznati sa nekoliko slučajeva u kojima je isto poduzeće postupilo potpuno suprotno i obavilo sve poslove a da pri tome nije naplaćena nikakva naknada za rad stroja, logičan je zaključak da u Udbini nismo svi isti kao i da postoje dvostruki kriteriji, a po kojem ključu se postupa taj zaključak prepuštamo Vama.

Pročitano 1279 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Travanj 2015 14:30

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina