Ovrhe Kraljevca d.o.o stigle, vode nestalo Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Petak, 21 Kolovoz 2015 08:15 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udbina, iako smo bili svjedoci nedavnog masovnog slanja ovrha mještanima Udbine za mizerne iznose duga kućanstava za vodoopskrbu, danas je već drugi dan da iste te vode u kućanstvima nema.

Većina mještana koji su imali bilo kakav dug prema Kraljevcu d.o.o primili su čestitku navedenog poduzeća za vodoopskrbu u obliku ovrhe. Nije sporno da se nešto što je potrošeno treba i platiti ali s obzirom da nitko od mještana prethodno nije upozoren na pokretanje ovrhe, takva odluka direktora društva Darka Poznanovića i vjerojatno vlasnika društva Općine Udbina zastupanoj po načelniku, o prisilnoj naplati i malih dugovanja je dokaz dvostrukih kriterija.

Prije nepuna tri mjeseca bili smo svjedoci opraštanja velikih dugovanja za vodoopskrbu kada je naplatu vršilo poduzeće Hidrokom d.o.o, gdje je samo nekolicini dužnika oprošteno skoro pola milijuna kuna koje zbog nemara ili neznanja ili po političkoj liniji nikada nije ni pokušano naplatiti.

Činjenica je jedna i nesporna u oba poduzeća Hidrokom i Kraljevac, i tada i danas kao direktor društva bio je Darko Poznanović a kao predsjednik skupštine društva bio je Ivan Pešut, pa sukladno tome iznenađuju ovakvi dvostruki kriteriji za naplatu potrošene vode s obzirom na sveukupni iznos oproštenih dugovanja za vrijeme dok su navedeni stolovali u Hidrokomu d.o.o.

M.A.

Pročitano 1273 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina