×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 17

Ispiši ovu stranicu

Swiss Space Systems (S3) opet obmanjuje javnost! Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Četvrtak, 17 Rujan 2015 05:45 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Udbina, temeljem pisanja portala Poslovni.hr i izjave Slobodana Danka Bosanca kako će se vojarna “Josip Jović“ u Udbini prenamijeniti, zatražili smo dodatne informacije od MORH-a.

Kako je evidentno iz dopisa MORH-a da od programa prenamjene vojarne nema ništa a isto tako vidljivo je da se navedena tvrtka sa programa svemirskih letova prebacila na “ gospodarsku djelatnost“ (nadamo se ne onih šest djelatnosti zbrinjavanja radioaktivnog-nuklearnog otpada), a o dobivanju koncesije da i ne govorimo, smatramo da bi općinski čelnici napravili puno bolji posao kada bi navedenoj tvrtki ponudili ionako praznu poslovnu zonu Podudbina-Buljme.

IMG 20150916 163153Kako se od samog početka ova tvrtka koju izgleda jedino podupiru čelnici Općine Udbina, bavi obmanama i fantazijama a to se posebno odnosi na djelatnosti tvrtke i već odavno iznesenim tvrdnjama kako je koncesija odobrena, nije nam jasna upornost jedne nazovimo je ozbiljne tvrtke u gafovima prilikom javnih istupa.

I dalje kao portal sumnjamo u poštene namjere ove tvrtke i naglašavamo da za gospodarsku djelatnost čelnici Općine trebaju toj tvrtki ponuditi praznu poslovnu zonu a sve drugo je očita fantazija.

Tekst na Poslovni.hr.....

M.A.

Pročitano 2563 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Rujan 2015 06:06