ostani doma

Oružje Oružje Nel Pavletić/Pixsell

U kući vijećnika SDSS-a koji je prijetio dragovoljcu Domovinskog rata pronađen arsenal naoružanja! Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Ponedjeljak, 02 Studeni 2015 22:48 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Udbina, iako je navedena prijetnja izrečena još dana 16.07.2015. godine prilikom odlučivanja Općinskoga vijeća Općine Udbina o Udbini kao mjestu posebnog pijeteta, od strane vijećnika Jovice Čortana (SDSS), sada pripadnika “domoljubne koalicije“ HDZ-SDSS u Udbini, za nesvakidašnji “ulov“ doznali smo tek prije tri dana.

Sukladno policijskom izvješću koje smo naknadno zatražili i dobili vidljivo da je pretraga doma navedenog vijećnika izvršena još 21.07.2015. godine, ostaje nejasno kako je za neovlašteno posjedovanje osumnjičen sin navedenog M.Č. dok očito ugroženi vijećnik sa time nema nikakve veze iako je sve pronađeno u njegovoj kući.

Pretragom doma pronađeno je sljedeće oružje: puško mitraljez, automatska puška, poluautomatska puška, poluautomatski pištolj, 32 komada streljiva vojnog podrijetla i 45 komada pištoljskog streljiva….

U svakom slučaju nad ovim pronalaskom uvijek će stajati veliki upitnik, ali isti takav upitnik sigurno neće stajati nad najjačom koalicijom i simbiozom lokalnog HDZ-a i SDSS-a koju možemo vidjeti samo u Udbini.

Pravo je pitanje tko se to sprema za novi rat i ne sliči li upravo prijetnja Jovice Čortana hrvatskom branitelju, dragovoljcu i invalidu Domovinskog rata Mariu Adrinek, riječima “ne čačkaj tamo gdje ti nije mjesto“ na ne tako davnu 1991. godinu.

Kako je ovaj slučaj jedinstven i politički obojan i kompromitiran dosadašnjom simbiozom HDZ-a i SDSS-a, ovaj portal iskoristiti će sva pravno dozvoljena sredstva kako bi M.Č. bio najstrože kažnjen za neovlašteno posjedovanje navedenog oružja.

Koliko je prijetnja u ovom kontekstu bila ozbiljna ovoga puta prepuštamo Vama da donesete neovisni zaključak.

U svakom slučaju da djelatnici policije nisu reagirali i pronašli navedeno oružje ne bi se nikada znalo kakve vijećnike imamo u Općinskom vijeću Općine Udbina.

Nadamo se da će i HDZ i SDSS u Udbini kako to oni već duže vrijeme rade,naći za shodno i izdati zajedničko priopćenje jer na području Općine Udbina ipak je hrvatski narod manjinski narod a imati u neovlaštenom posjedu toliko oružja nikako  se ne uklapa u dosadašnju priču koalicijskih partnera o divnom suživotu u Udbini.

Mario Adrinek

Pročitano 5132 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Studeni 2015 23:11

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina