ostani doma

Primjer neukusa je upravo ovaj bor koji se nalazi na trgu Primjer neukusa je upravo ovaj bor koji se nalazi na trgu Udbina News

I u najsiromašnijim općinama u Hrvatskoj na trgovima je u ovo vrijeme božićna bajka a u Udbini totalno sivilo Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Nedjelja, 18 Prosinac 2016 20:28 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Svaki dan a posebno u zadnjih nekoliko dana putem svih medija mještani Udbine mogu vidjeti božićnu čaroliju i blještavilo uoči proslave jednog od najvećih katoličkih blagdana, Božića.

Na žalost samo mogu vidjeti u medijima jer u Udbini oni koji su zaduženi za uređenje i kićenje mjesta a to je prvenstveno općina, nisu u stanju napraviti ni privid božićne bajke koji imaju i puno manje i siromašnije općine od Udbine. Ne treba ni naglašavati da je Udbina i dalje selektivno okićena iako komunalnu naknadu plaćaju svi stanovnici Udbine.

image2

Opravdano je postaviti pitanje ako navedeni nisu u stanju barem stvoriti predbožićnu atmosferu za svoje mještane, za što su uopće sposobni. Na svu sreću mještani Udbine naučili su na skromnost pa ova tema možda većinu neće niti interesirati a zašto i bi kada imamo uredno riješenu kanalizaciju, sportsko rekreativne terene i centre i dupkom popunjenu općinsku gospodarsku zonu koja vrvi radnicima i radnim strojevima.

Kao što je rekao famozni voditelj propalog svemirskog programa za Udbinu “S3“, dr. Bosanac, “da bi shvatili ovaj projekt morate imati puno fantazije“, ovoliku mjeru fantazije koju od mještana Udbine očekuju općinski čelnici prije bi se moglo povezati sa fanatizmom (fanatizam (lat.), strastvena, pretjerana, zanesenjačka, slijepa odanost nekom čovjeku ili ideji, redovito praćena nasiljem i mržnjom prema onima koji su suprotna mišljenja ) nego fantazijom jer ako nisu sposobni okititi Udbinu kako treba i osmisliti određene prigodne programe onda vjerojatno imaju jako puno fantazije koju vrlo sebično dijele sa mještanima Udbine za koje bi se trebali brinuti…

Mario Adrinek

Pročitano 2450 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina