ostani doma

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti i zahvalnice Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Petak, 23 Prosinac 2016 21:17 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Himnom Republike Hrvatske započela je danas svečana dodjela Spomenica Domovinske zahvalnosti u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Odlukom  predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Spomenicom Domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovani su Mirko Bićanić, Ivica Pavelić i Ivanka Pavlović.

Odlikovanim službenicima spomenice je uručio načelnik policijske uprave Ante Podnar, te im u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.

U ime odlikovanih prisutnima se obratio Ivica Pavelić koji se zahvalio rukovoditeljima koji su prepoznali njihovo zalaganje, te da će im isto biti dodatni poticaj u daljnjem radu.

Danas su uručene i dvije zahvalnice i to za iznimno učinkovito, profesionalno i stručno obavljanje poslova, poglavito poslova koji se odnose na provedbu Zakona o prebivalištu, Ministarstvo unutarnjih poslova zahvalnicu je dodijelilo Katarini Fajdetić, upravnoj referentici u Policijskoj postaji Otočac, a zbog svog nesebičnog priloga kojim pomaže rad Zaklade policijske solidarnosti zahvalnica i monografija dodijeljena je policijskom službeniku Policijske postaje Senj Emanuelu Veselu.

Pročitano 2069 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina