Kada ne znaju općinari Udbine iz HDZ-a i SDSS-a, zna Nezavisna lista Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Subota, 18 Veljača 2017 16:43 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Danas u Perušiću tijekom međunarodnog stručnog skupa na temu „Georaznolikost, geobaština i geoturizam u krškim područjima“, održan je sastanak sa Ministrom zaštite okoliša i energetike Slavenom Dobrović, kojom prilikom sam ministra izvijestio o akutnom problemu Udbine vezano za odlagalište azbestnog otpada Čojluk i problem kanalizacije koja se na više mjesta izljeva po javnim površinama oko Udbine te prijeti zarazom i zagađenjem podzemnih voda.

Naime pošto je jedan dio novca Fonda za zaštitu okoliša nenamjenski potrošen od strane poduzeća u vlasništvu Općine Udbina, a u rješavanje problema kanalizacije koja je sada postala krucijalni problem Udbine nije ništa uloženo imamo situaciju koja zahtjeva žurno i promptno reagiranje u cilju zaštite zagađenja podzemnih voda.

U vezi navedenih problema dogovorena su određena postupanja a vezano za zaštitu okoliša i zdravlja ljudi te sprječavanje eventualnog zagađenja podzemnih voda.

Žalosno je da ova općina brine o svemu osim o javnom interesu! Nezavisna lista dokazati će da ne misli sjediti u foteljama kao dosadašnji koalicijski partneri HDZ i SDSS već raditi i poduzimati sve kako bi se u što kraćem vremenu osjetilo poboljšanje za sve mještane Udbine.

Kandidat nezavisne liste za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda

Mario Adrinek

Pročitano 1873 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 18 Veljača 2017 17:09

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina