ostani doma

Zašto portal kojeg obilno financira Županija Ličko senjska (HDZ) evidentnim lažima napada na dragovoljca Domovinskog rata, načelnika Policijske uprave Ličko-senjske Antu Podnara Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Petak, 03 Ožujak 2017 13:30 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jučer je na jednom ličkom portalu objavljen članak u istinitost kojega sam kao urednik ovog portala odmah posumnjao i zatražio očitovanje PU Ličko senjske o navedenom događaju.

Kako je pozadina članka evidentno blaćenje dragovoljca Domovinskog rata i jednog od rijetkih branitelja koji još uvijek rade na tako odgovornim dužnostima kao što je to funkcija načelnika Policijske uprave Ličko senjske i ne rade po stranačkom ključu već Zakonu, još više me je iznenadio broj članaka koji su napisani po evidentnom smišljenom scenariju iz nekih prošlih vremena. Još više me je iznenadila činjenica da za navedeni portal radi glasnogovornik županije što daje dodatnu težinu čitavoj seriji negativnih tekstova i sasvim sigurna je poveznica kako medijski atak na branitelja i dragovoljca Domovinskog rata i načelnika PU Ličko senjske dirigira netko unutar same Županije Ličko senjske. U nastavku u cijelosti prenosimo odgovor glasnogovornice PU Ličko senjske iz kojeg je vidljiva manipulacija samim time što su sva službena vozila MUP-a RH-a člankom 8 Odluke, oslobođena plaćanja spornog parkinga…..

 

           REPUBLIKA HRVATSKA                  

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA                    

POLICIJSKA UPRAVA LIČKO-SENJSKA              

 

Broj: 511-04-01-01-2083/2-17.

Gospić, 3. ožujka 2017. god.

 

 

                                                                                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                                                                        glavni urednik gospodin Mario Adrinek

 

Poštovani,

vezano za Vaš jučerašnji upit u kojem ste nam dostavili link https://www.lika-online.com/skandal-nacelnik-puls-ante-podnar-prijetio-komunalnom-redaru/ na kojem je objavljen tekst autora L.O. pod naslovom: „SKANDAL Načelnik PULS Ante Podnar prijetio komunalnom redaru“, obavještavamo Vas da se predmetni autor teksta prije objave teksta nije upitom obratio Policijskoj upravi ličko-senjskoj i zatražio bilo kakva dodatna pojašnjenja i podatke o navedenoj temi o kojoj piše.

Ističemo da je upravo načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar u suradnji sa gradonačelnikom Grada Gospića Petrom Krmpotićem i županom Ličko-senjske županije Milanom Kolićem pokrenuo inicijativu vezano za uređenje prometa u Gradu Gospiću, te je participirao kako u donošenju odgovarajućih dokumenata, tako i u informiranju javnosti putem konferencija za medije, naročito u dijelu vezanom za senzibiliziranje građana i prihvaćanja ideje o novoj regulaciji prometa u Gradu Gospiću.

Autoru teksta je također skrenuta pozornost na članak 8. Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim otvorenim parkiralištima Grada Gospića, kojim je regulirano da naknadu za parkiranje ne plaćaju vozila žurnih službi (vozila MUP-a, hitne medicinske pomoći, vatrogasci, HGSS).

 

Policijski službenici utvrđuju sve pravno relevantne činjenice vezno uz moguće postojanje protupravnih radnji.

S poštovanjem,

Glasnogovornica

Policijske uprave ličko-senjske

Maja Brozičević            

Pročitano 1813 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina