Može Udbina i bez vode! Istaknuto

Vijesti Napisao/la  Petak, 07 Srpanj 2017 05:32 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Izbori su davno prošli i Udbinom teče med i mlijeko, lokalni županijski mediji puni su hvalospjeva o transparentnosti i projektima u Udbini što je pohvalno ali nitko ne spominje da Udbina preko dva tjedna nema redovnu opskrbu vodom.

Da je nekoliko dana u pitanju bez redovne opskrbe vodom to bi se dalo i izdržati, ali preko 15 dana je doista previše.

U nekoliko navrata kontaktiran je i direktor Kraljevca u vezi opskrbe vodom koje skoro da i nema u višim stambenim zgradama a od jučer su postavljene obavijesti o neredovitoj opskrbi i prekidu opskrbe vodom. Vode nema 15 dana a tek od jučer su postavljene obavijesti o nestanku vode. Nije ni čudo da je boca vode postala najtraženiji artikl u Udbini a pretpostavka je da i računi za mjesec lipanj neće biti umanjeni već će se isti fakturirati kao da je opskrba bila potpuno normalna i bez poteškoća.

Mještani Udbine svakodnevno iskazuju svoje nezadovoljstvo brojnim pozivima upravo poduzeću “Kraljevac“ jer redovna opskrba vodom za kućanstva je nešto bez čega se ne može i ne bi smjelo biti uskraćeno, posebno u ovim najtoplijim danima. Ne sumnjamo da se ne ulažu napori kako bi se osigurala redovna i redovita opskrba vodom ali ti napori svakako nisu dovoljni i treba ih pojačati jer voda je neophodna i rješavanje problema vodoopskrbe bi trebao biti prioritet a ne nešto usputno i nebitno.

Za nadati se je da će taj problem uskoro biti riješen jer u suprotnom ne preostaje nam drugo nego kao u nekim ranijim vremenima kupanje u Krbavici ako bude vode…..

Mario Adrinek

Pročitano 738 puta

Kontaktirajte nas

        Udbina News logo 01 192x33

Imate zanimljivu vijest? Javite nam se na

 

Potražite nas na

Internet portali - Udbina